TABOR ELEKTRONİK, DÜNYANIN İLK ARBİTRA DALGA FORMU ALICISINI DUYURDU

M9SRihAP
07-11-2019 12:58:36
    admin

Tel Hanan, Şubat 2019 – Tabor Electronics, Yepyeni Proteus Serisi ürün serisini duyurdu. Yeni seri, Arbitrary Waveform Transceiver adlı yeni bir cihaz sınıfını tanıtıyor. Proteus sistemi, yüksek hızlı isteğe bağlı dalga biçimi oluşturucu, yüksek hızlı sayısallaştırıcı ve kullanıcı tarafından programlanabilen FPGA'yı tek bir cihazda birleştirdi.

PXIe platformunu temel alan modüler, kompakt ve uygun maliyetli sistem, sektör lideri performans, çeşitli konfigürasyon seçenekleri, yenilikçi görev odaklı programlama ve uygulamaya özel çözümler için kullanıcı tarafından özelleştirilebilen FPGA sunmakta. Gerçek zamanlı veri akışı ve ortama bağlı dalga biçimi üretimi için hızlı geri bildirim döngüsü gibi teknolojik açıdan gelişmiş seçeneklerle yüklü Proteus sistemi, sonsuz olasılıklar dünyasının kapısını açıyor.

İlk aşamada yeni Proteus serisi modeller PXIe platformunda sunulacak ve kısa süre sonra Masaüstü ve Tezgahüstü versiyonları da gelecek. P1282M ve P1284M 1,25GS/s'dir ve P2582M ve P2584M sırasıyla 2 ve 4 kanal çıkışlı 2,5GS/s isteğe bağlı dalga biçimi üreteçleridir. P9082M, çift kanallı 9GS/s keyfi dalga biçimi üretecidir. Tüm modeller, cihazı isteğe bağlı bir dalga biçimi alıcı-vericisine dönüştürmek için çift kanallı 2,7GS/s sayısallaştırıcıyla yükseltilebilir.

Başlıca Özellikler:

  • Çift veya Dört kanallı 1,25GS/s ve 2,5 GS/s veya Çift kanallı 9GS/s AWG yapılandırmaları
  • Tam bir isteğe bağlı dalga biçimi alıcı-verici sistemi için çift kanal, 9 GHz Bant Genişliği, 2,7GS/s 12 bit sayısallaştırıcı seçeneği
  • Mikrodalga frekanslarına dijital üst dönüştürme için entegre NCO
  • Mükemmel faz gürültüsü ve sahte performans
  • Koşullu dalga biçimi üretimi için geri bildirim kontrol sistemi
  • Yüzlerce kanala kolayca ölçeklendirilebilen modüler PXI Express platformu.
  • Yüksek hızlı PCIe GEN3 x8 hatlı iletişim arayüzü
  • Dalga formlarını eş zamanlı olarak oluşturma ve indirme özelliğine sahip 16GS/s'ye kadar dalga formu belleği
  • Sürekli ve sonsuz dalga biçimi üretimi için doğrudan FPGA'ye gerçek zamanlı veri akışı
  • Demodülasyon, dijital filtreleme ve uygulamaya özel çözümler için kullanıcı tarafından kişiselleştirilebilir FPGA
  • Akla gelebilecek herhangi bir senaryoyu oluşturmak için maksimum esneklik için yenilikçi görev odaklı sıralı programlama

Tabor'un ürün direktörü Jonathan Netzer şu yorumu yaptı: "Yeni nesil ürünlerimizi planlamaya ilk başladığımızda, en zorlu uygulamaları bile çözecek esnek ve özelleştirilebilir bir platform yaratmamız gerektiğini biliyorduk. Sonuç bizim beklentilerimizi bile aştı. Proteus serisi artık sadece bir jeneratör değil, tamamen entegre bir jeneratör ve sayısallaştırıcı sistemidir. En ileri teknoloji, sektör lideri performans ve uygun maliyetli platformla bir araya getirilen yeni Proteus serisi isteğe bağlı dalga biçimi alıcı-vericilerimiz, uygun bir fiyata benzersiz yetenekler sunuyor ve bu, henüz gelmemiş olanların sadece bir kısmı."

"Proteus serisinin ve yakın zamanda tanıtılan Lucid Serisinin piyasaya sürülmesiyle, Tabor'un CEO'su olarak atandığım 3 yıl önce aldığım uzun vadeli teknoloji yatırım kararlarımın sonuçlarını nihayet görmeye başlıyoruz." dedi Tabor'un CEO'su Ron Glazer. Ayrıca "Son lansmanlar, gelişmekte olan pazarlarımıza ve mevcut müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik olarak kısa süre içinde takip edilecek birçok yeni teknoloji ve ürünün yalnızca başlangıcıdır" diye belirtti.